Article Image
FTorgoch hammnpvriser i Stockholm den 18 Okt. 1872. Hveto 22—27 HZ pr tunna. jMat-smör 13—14 Fe pr 20 Råg 15—16 He. pr d:o. skålpund. Korn 44 Ag pr d:o. Bafre U—42 AZ pr d:o. Arter 48 Hg. pr d:o. Potates 3 50 pr d: Ägg 1: 12 pr tjog. Oxkött 37—40 öre pr skål. pund. Kalfkött 5: 50—6 AF pr 20 Hyetemjöl 2: 75—3 A. 1 skålpund: Rågmjöl 4: 50 -Fårkött 5—6 Ae pr 20 skålÄrtmjöl 4: 60 4) pund. Potatesmjöl 3: 25 SiFläsk 6—7 Ae pr 20 skålp. Korngryn 2 He z Renkött 40 öre pr skålp. Krossgryn 9: 75 SStrömming 75 öre valen. Aeolgryn 2—92: 50 E Hö, Timotej, 50 öre 20 Hafregryn 2: 40—9: 78 j2 Hårdvalls 28 öret Jå Knäckebröd 5 Ag El Sidvalls 30 öre Pp Spisbröd HZ 1 (Ved, Björk 25—26 famn Grädda 4 Ag Barrved 46 Ag famnen. Mjölk: skammad 95 öre oskummad 33 öre i Smör, färskt; 75—80 äre per! skålp. Ek 20 AZ famnen. Kalk 19—13 AZ lästen. Tegel 35 Ar tnsendet. s

18 oktober 1872, sida 4

Thumbnail