Article Image
Ananas och Käinclou; Tryfferade Gåslefver- (1855 års in-
läggning), Rapphöns-, Lax- och Unghöns-Pastey; Thenfisk;
Makriller; Sardiner; Royans i olja; Franska och Holl. Sar-
deller; Anjovis-Pastey; Eng. Kött- och Fisk-Saucer; Libsk
och Fransk Sparris; Turkiska, Portugisiska, Franska och
Svenska Bönor; Kronärtskocksbottnar och Franska Socker-
Ärter; Ryska Imperial-Ärter och Linzer; Spenat, torr och
i socker; Franska, Svenska och Tyska Champignoner; Eng.
Kalf-fot- och Citron-Gelte; Pistager; Husbloss; Tryffel Va-
nille; Hjorthorn; Vahblnöts-, Röd- och Blomkåls-Salad; Salad-
cream; Fransk och Engelsk Pickles; Gurkor; Piccalilli,Eng.,
Portugisisk och Fransk Lök; Farcierad och ovanligt stor
Spansk Oliver; Capris; Tomates; Japansk och Holl. Soya;
Fransk Dragon- och Vin-Äticka; finaste Florentiner oeh
Bordeaux Matolja; Bouillon de Poche; Patenterad Eng. samt
Friedrikstäter och Fransk Senap; India Curry Powder; Ge-
nuine Cayenne-Peppär; lindrigt saltad 4:ma färsk Caviar;
Ostindiska, Italienska och Svenska Grynsorter; Sköldpadd-
Soppor; Musslor; Magdeburger Surkål; Läbska Skinkor, Med-
vurst samt Böhmiska och Svenska Gåsbröst af serdeles ut-
sökt godhet; Hamburger Oxbringa och Tungor; Eng. och
Holl. Sill; Blekinge Kryddsill; Christiania och Svensk Anjovis;
Parmesan-, Rochefort-; Stilton-, Glochester- Chester- Lim-
burger-, Schweizer-, Stolzer-, Present-, Eidamer-, Kummin-,
Grädd- och Sötmjölks-Ost; Eng., Götbeborgs och Bay. Por-
ter; Scottskt, Bay., Mariestads och Drottningholms Öl; goda
Franska, Spanska, Portugisiska och Rhenska Viner åc. åc.
Spermacetti-, Vax-, Stearin- och kul. Barnljus; In- och Ut-
ländska Cigarrer, af välkända sorter; 43 års gammal fin Rök
tobak;
Engelska Ananas-, Smultren-, Citren-, Apelsin-, Hallon:
och Äpple-Kenfektyrer; torkad Framsysk Blomkål; Kronärt-
skocksbettnar, Sockerärter, Sparris, Spenat, Julienne, Fla-
geolette och Turkiska Bönor; Friska Theer, m. m.
Då, enligt min fullkemligaste öfvertygelse, ofvanstående,
tillika med öfriga i mitt lager varande effekter äro af möj-
ligaste friska och geda qvalit, tager jag mig fribeten de-
sarama åt respektive konsumenter rekommendera.
Stockholm i Deceraber 1853.
C. ÅA. LANDBERG.
Thumbnail