Article Image
- CHARCUTERIE-HANDEL.
; Uti Charcuteriboden i Brunkebergs-hotellet vid Beridarebansgatan finnas ålla dagar att
Itiilgå följande, efter bästa franska method tillagade matanrättningar, 1. M. Conserver af flera
slag; Strasburger-Gåsleverpastejer; Bayonne-Skinka; Fricandeau på kalf; Galantin på kalf;
Italiensk sylta ; Pariser-sylta; Kalfsylta ; Crepinetzer; Kalf- och Fläskkottletter ; Salt kött;
Tunga, salt och rökt; Kött- och Fläskkorf af flera slag; Skånsk Medvurst; Anjovis ; Chocolade,
Isockrad a 44 sk., osockrad å 1 Rdr 8 sk. rgs per skålp.; färskt Smör; Bröd af engelska ba-
.Igarns tillverkning, m. m., allt till de moderataste priser, samt,
) BULJONG i GELEFORM; BÄRVIN a 36 sk. bout., serdeles tjenligt att
Jblanda med vatten till en läskande dryck; SYLTADE ÄPPLEN; LINGON-
SYLT; ROCHEFORT- och LIMBURGEROST,.
Thumbnail