Article Image
ITISHIUI 0CII Nyd Varor Astraohan Kavlar. Hamburger Kaviar. Holl. Matjes Fetsill. Sardines des Prinoes. Sardines a lhuile. Gorgona Anchovis. Norsk Delikatess-aAnohovls. Fransk Anchovis i olia och salt. Färserade oliver. Sauoissons de Lyon. Böhmiska Delikatess-Skinkor. Hamburger Rökta Oxbringor. Hamburger Zungenvurst. Norrlands Rehnstekar. Ryska Imperial-ärter. Franska Julienne-Ärter. Brissel Sparris i bleckaskar. Brissel Blomkål . Fransk Sparristopp Franska finaste Sockerärter Franska Ärtskockor Champignons au naturel Perigord Tryffel. Friska Italienska Kastanjer. Eng. och Fransk Gelatin. Spans:a Vindrufvor. Franska Renetter. . Iossert-Äpplen, utvalda. d:o mindre. kannvis a 50 öre. Imperlal Katrinplommou. Smyrna Sultan-Fikon. Smyrna Konfsokt-Fikon. Musoatel-Dadlar. Imporiaux Desert-Russliu. Jordan-Mandel. Princesse-Krakmandel. Engelska Filbert-Nölter. Gronoble Valndtter. Brasil. Para-Nöttor. Messina Hasselnötter. Inlagda Aprikoser och Perslkor. Reolneolaudes. Franska Kanderade Frukter. Fransk Påte dAbrioots. PFäto Fanaohs Vanille, Påte do Framboises. Päto de Pommes vVanille. Parlser Bonbons Fondants. Noapolitansk Aranolni I sooker. Suooat och Lemonpeol. Vestindisk Ananas. Syltad Canton-Ingofära. Havana Gduava Jelly. Norrköpings Sylter och Safter. Holländsk Vaniij-Ch:kolad. Fin Hushå!ls-Chokolad, Köpenhamn. Sohweizer-Chokolad. Engelska Köttooh Fisksåser. Japansk Soja på krus. Eag. Pioklos och Piocalllly. Fransk Pickles, Gurkor och Lök. Utmärkt fina Svenska Vingurkor. Petersburger SaltgurRor. Franska Sallad-hampinjoner. N Spanska 5 Ilad-o iver. Noupareilles Kapris. Fransk Tomates, på buteljer. Vinaigre a PEstragon. Finaste Provenoe-Matolja. Engelsk och Fransk Senap. Eagelska Bisouits. Ost: Roquesort, Parmesan, Stilton, d ocester, Chestor, Sohweizor, a Stolasher, Edamer, Limburger, samt fina Sveaska Ostsortor, hvaribland gammal, fet Riseberga-Ost och god Clastorps Hushålls-Ost. FRANS Am

21 december 1866, sida 4

Thumbnail