ter, kok-pr t:a 22 rdr; hvetemjol pr 148. 2: 50; potatismjol pr IILl. 2:50 a 3 rdr; krossgryn pr 144. 2 rdr; helgryn pr lH. 1:90; hafregryn pr 128. 2: 25; potatis pr t:a 7 rdr; d:o pr k:a 12 öre; ägg pr tjog 80 öre; smör pr lHLl. 13: 10; d:o färskt pr åL. 80 öre; grädda pr k:a 1: 33; mjölk, oskummad pr k:a 38 öre;d:o skummad pr k:a 20 öre; laxöre pr fl. 50 öre; gädda pr fl. 37 öre; heljflundra pr 71l. 83 öre; torsk, stor pr st. 75 Öre; d:o små pr tjog 3: 50; färsk långa pr st. 1: 50; färsk kolja pr tjog 2: 50; skäddor från Skagen pr tjog 2 rdr; rödspottor pr tjog 2 rdr; hvitling pr tjog 1: 25; sill, stor pr tjog 1 rdr; d:o små pr tunna 20 rdr; d:o pr skoffa 6 öre; hö pr skil. 15 rdr; timotej pr skfZ. 16 a 17 rdr; halm, hafrepr oksl( 7 rdr; d:o rägpr skk(. 6 a 6: 50: ved, björkpr famn 21 a 23 rdr; d:o furu-pr famn 17 a 17 rdr; d:o granpr famn 16 a 17 rdr; d:o alprfamn 18 rdr; björkkol pr t:a 1: 50; gran-kol pr t:a 1 rdr; torf pr lass 3 rdr.