Bref från Upsala. (Korrespondens till Göteborgs-Posten). D. 10 Sept. 1864. Har ni ätit harpastej med fiskben i, garnerad med turska bönor och det hela flytande i steksås, samt under talriken glage, visserligen mycket litet, men det är ändå glage? -Icke! ... det var skada det! Det serveras annars på Stadshotellet i Upsala, och jag ber er ej försumma tillfället, att vid ett besök i universitets-staden smaka på denna särdeles läckra anrättning. Det var emellertid icke det jag ville säga: jag ville endast gifva er denna lilla notis, för att derifrån kunna öfvergå till kapitlet om glupskhet, derifrån till dess skadliga följder, såsom sjukdom Ce. och så ändtligen få en lämplig anledning, att tala om — vårt nya sjukhus: Upsala akademis, stads och läns prydnad. Det är visserligen icke ännu färdigt, men, såvidt man kan se, at ett rent och enkelt byggnadssätt, hvilket bjert kommer att sticka af mot de tegel-lador, hvilka enligt en insändare