pr k:a 17 öre; svensk talg pr 17Z. 7: 50 a 8 rdr; oxkött pr 14. 3: 75 d 4 rdr; kokött pr 128. 2: 75: kalf, gödd pr fZ. 29 öre; d:o späd pr st. 4 rdr; fårkött pr eL. 23 öre; fläsk, färskt pr 1744. 3: 50 a 4 rdr; d:o salt pr läk. 5: 50; skinka, färsk pr åå. 25 öre; d:o salt pr fl. 27 öre; grisar, små pr st. 3 rdr; hare pr st. 1: 75 d2 2 rdr; tjäder pr par 5 a 6 rdr; orre pr par 4: 50; gäss, slagtade pr st. 3: 25; ankor pr st. 1: 33; höns pr st. 66 öre; laxöre pr dl. 50 öre; gädda pr fl. 33 öre; ål pr . 33 öre; torsk, stor pr st. 66 öre; d:o små pr tjog 4 rdr; heljflundra pr Cå. 33 öre; färsk kolja pr tjog 2: 25; färsk långa pr st. 1: 50; skäddor pr tjog 1: 25; rödspottor pr tjog 1: 75; hvitling pr tjog 1: 50; sill, små pr tunna 8 rdr; hö pr sksö. 5 rdr; timotej pr skfl. 6 rdr; halm, hafre pr skål. 2 h 2: 50; d:o rågpr sksJ. 3 a 3:50; ved, björkpr famn 18 a 20 rdr; d:o furupr famn 14 rdr; d:o granpr famn 13 rdr; d:o alpr famn 15 rdr; björk-kol pr t:a 1 rdr; gran-kol pr t:a 75 öre; torf pr lass 1 a 1:50.