Article Image
pr k:na 1: 33; mjölk, oskummad pr k:a 21 öre; d:o skummad pr k:a 17 öre; svensk talg pr läåb. 8: 25; oxkött pr lFs. 4: 25 a 4: 50; kokött pr IL. 3 a 4 rdr; kalf, gödd pr (l. 30 öre; d:o späd pr st. 4 a 5 rdr; fårkött pr så. 25 a 29 öre; fläsk, färskt pr 188. 5: 75 a 6 rår; d:o salt pr 148. 7 rdr; skinka, färsk pr 44. 33 ore; d:o salt pr 6l. 35 öre; grisar, små pr st. 3 rdr; hare pr st. 1: 50; tjäder pr par 4 rdr; orre pr par 8 rdr; kramsfogel pr st. 17 öre; höns pr st. I rdr; laxöre pr skälp. 50 öre; gädda pr fö. 33 öre; aborre pr skålp. 33 öre; ål per skälp. 33 öre; torsk, stor pr st. 37 öre; d:o små pr tjog 1 rdr; heljflundra pr (b. 25 öre; färsk kolja pr tjog 1: 25; färsk långa pr st. 1: 25; skäddor från Skagen pr tjog 75 öre; rödspottor pr tjog 1 rdr; hvitling pr tjog 1 rår; sill, små pr t:a 3 rdr; d:o pr skoffa 6 öre; hummer pr tjog 12 rdr; hö pr sktö. 7 a 8 rdr; timotej pr sksS. 9 a 9: 50; halm, hafrepr ak 66. 3 a 3: 50; d:o rågpr skrö. 4 rdr; ved, björkpr famn 20 å 22 rår; d:o furupr famn 16 rdr; d:o granpr famn 14 a 15 rdr; d:o alpr famn 17 rdr; björk-kol pr t:a 1 rdr; gran-kol pr t:a 75 öre; torf pr lass 3 rdr.

26 februari 1863, sida 4

Thumbnail