Article Image
Torgoch IIamnpriser. GÖTEBORG d. 4 Febr. 1863. Hvete, godt, pr ta 82 d 24 rdr; d:o sämre pr t:a 19 å 21 rdr; råg pr t:a 17 a 18 rår; korn pr t:a 11: 50; hafro pr t:a 7: 75; blandsäd pr t:a 9 rdr; ärter, malpr t:a 17 a 18 rdr; d:o kokpr t:a 20 rdr; hvetemjöl pr lÅd. 2: 50; kornmjöl pr lå. 1: 25; blandskdsmjol pr lf. 83 öre; potatismjöl pr ISC. 4: 50; krossgryn pr läb. 2 rdr; belgryn pr låk. 1: 90; hafregryn pr issb. 1:92; potatis pr t:a 8 h 9 rdr; d:o pr k:na 17 öre; ägg pr tjog 67 öre; smör pr MN. 11 dh 12 rdr; d:o färskt pr HL. 67 öre; grädda pr

5 februari 1863, sida 4

Thumbnail