t:a 10 rdr åter; malpr t:a 16: 50; d:o kokpr t:a 17 rdr; bvetemjöl pr 18. 2: 50; potatesmjöl pr lZZ. 3 rdr; hafregryn pr 1Z. 2: 50; potates prt:a 5 då 6 rdr; d:o pr k:na 10 öre; ägg pr tjog 67 öre; smör pr lZ6. 10 rdr; d:o färskt pr db. 58 öre; grädda pr k:a 1: 33; mjölk, oskummad pr k:a 25 öre; dio skummad pr k:a 17 öre; svensk talg pr lfZ. 9 rdr; oxkött pr lfZ. 4: 75; kokött pr 18. 4: 25; gödd kalf pr fl.33 öre; späd kalf pr st. 4: 50; fårkött pr dd. 25 å 33 öre; fläsk, färskt pr lZ. 6: 25; d:o salt pr 184. 6: 75 d 7 rdr; skinka, färsk pr fl. 33 öre; d:o salt pr dd. 37 öre; grisar, små pr st. 3 rdr; orre pr par 3 rdr; höns pr st. 75 öre; kyckling pr st. 50 öre; hare pr st. 1: 25; lax, rökt pr 2.1: 25; laxöre pr 8. 50 öre; gädda pr 8. 25 öre; aborre pr 4. 25 öre; ål stor pr Ldb. 33 öre; torsk, stor pr st. 37 öre; d:o små pr tjog 3 rdr; heljflundra pr lb. 33 öre; färsk kolja pr tjog 2 rdr; färsk långa pr st. 1: 50; skäddor från Skagen pr tjog 1: 25; rödspottor pr tjog 1: 25; ma kril prst. 20 öre; hvitling-pr tjog 74 öre; hö pr skepp. 6 rdr; timothej pr skepp. 7 rdr; halm, rågpr skepp. 6 rdr; ved, björkpr famn 19 rdr; d:o furupr famn 13 rdr; d:o granpr famn 12 rdr; d:o alpr famn 16 rdr; björk-kol pr t:a 1: 50; grankol pr tia 83 öre; torf pr lass 1: 70. RK ——— —