Stockholms torg hamnpriser d. 18 sept. Hvete 18—23 kr. pr tunna; Råg 1: 15—1: 25; Korn 1: 25—1: 45; Hafre 1: 15—1: 20 pr 20 RT; Gula ärter 24—28 kr.; Gröna d:o 25—29 kr.pr tunna; Hvetemjöl, svenskt, 2 kr.—2: 40; d:o danskt 2: 70—2: 75; Rågmjöl, ryskt, i dubbla mattor, 1: 35; dito i enkla mattor 1: 30; Rågsikt 2—2: 15; Krossgryn 2: 50—2: 75; Korngryn 2: 40—2: 5 afregryn 2: 90—3 kr. pr lisp.; Potatis 75—90 öre pr fot; Morötter 8 kr. pr tunna; Mjölk, oskummad, 37—42 öre; d:o skummad 20—25 öre pr kanna; Oxkött 4 kr.—5: 50; Fårkött, färskt, 5—6 kr.; dito salt 5 kr.; Fläsk, salt, 8—9 kr.; färskt, dito 7—8 kr. pr lispund; Smör, bords-, 95 öre —1 kr. pr Fr dito mat-, 16 kr.—16: 50; Sötmjölksost 10—11 kr.; Mesost 4 kr.; Spisbröd 2: 50—2: 60 pr lispund; Skånska limpor 10—12 öre pr R; Gädda, lefvande, 6—7 kr.; Aborre 5—6 kr.; Sik m, fl. 4—5 kr. pr lispund; Kabeljolånga 13—14 kr. pr contner; Strömming 75 öre—1 kr. pr val; Norsk sill 29—30 kr. RE tunna; Salt Lax i kar 9—10 kr.; Hjelmarcgös 8 r.; Timotejhö 90 öre—1: 10 pr lispund; Långhalm kr. pr lass; Hafrehalm 30—40 öre pr lispund; Mjölkkor 75—110 kr. stycket; Rödlök 3 kr. pr lisp.; Gris, slagtad, 6—7 kr. stycket; Björkved 25—31 kr.; Tall 16—21 kr.; Gran 16—21 kr., Ål och Ek 18—23 kr. pr famn; Vosteråsgurkor 0 pr kanna; ryska Salturkor 6—8 kr. pr 100; Ägg 1 kr.—1: 05 pr tjog; Lingon 33—40 öre pr kanna; Potatismjöl och gryn 4—5 kr., Helgryn 2: 50 pr lispund; Gåsbröst 2 kr.; Lax, färsk, 60—70 öre; rökt, dito, 90 öre—1: 25 pr RH; Höns 1: 25 stycket; Äpplen 20 kr.; dito, mat-, 10—12 kr. pr tunna; Syltlök 33—40 öre pr fö.