lispund. Sötmjölksost 10: ök rår; Mesost 5 rdr; Spisbröt : 05—2: 25 per lisp. Fran 4 bä 8—12 öre pr ski pad. s a, lefvande, Så Aborre 4 rdr; Sik 8 rdr pr lispund. KåBONO nga 14 får pr ecentner. Strömming 1: TE 50 öre per val. Ålandsströmming 28—30 Blekings: dito 10—12 fdr; Norsk sill 20-32 1 r per tunna. Salt lax i kar Ki rdr; Ål1O rdr; Hjelmaregös 8 rdr; Timotejfrö 5 rdr 50 öre pr lig Brå Långhalm 7— r per lass. Hafrehälm öre per lispund. jölkkor 120—140 rdr per Sgcket Rödlök 4—6 rdr per S Ostron rdr pr träd. Gris, slagtad, 8 4 rår per aker fer 26 ån all 18 Tr Gran 17 rdr; dr Dn faton.. Vesteråsgurkor 3—4 rdr pår KD ska saltgurkor 6 rdr per 100 st, ÄRE 80—90 öre per tjog. Saltejölake 25 öre Per skålpund; Potatismjöt och g gyn 3—4 rdr; Hel frn 60pr lispund. rår per st oket Pimotejhö 70 öre; Mijsiko dötverfrö 11—12 rdr; Hollän sk tödklöfrer 8—9 rdr per lispund. Libek medvurst 80 rår pr ctr. ÅL