Article Image
TILL SALU. P: SIGFRID FLODINS förlag hafva i alla boklådor nyligen utkommit: Handbok i förädling, förskärning och tillverkning a Viner och Spirituosa. Af JAC. D. LEUFVENMARK. 2 delar. 1:a delen å 3 rdr, 2:a delen å 2 rdr. Första delens innehåll: Rening och destille ring af bränvin och sprit. Tillverkning och förärning af konjak, rom, arrak, likörer, ratafias, e bränviner och elixirer m. m,, jemte dertill nde apparater, äfvensom fullständig utspädningstabell. Med litografierade figurer, Sednare delen : Tillverkning af punsch samt Eau de Cologne och andra spritparfymer, förskärning och tillverkning af utländska viner samt svenska bäroch fruktviner, utländsk och svensk champagne, skedning af viner, bryggning af mjöd, SockoPARNE, FT och honungsdricka m. m.

13 februari 1871, sida 4

Thumbnail