Torgoch hamnp Hvete 26—927 HZ pr tunna. Råg 15—46 AZ pr d:o. Korn 13 4 pr d:o. Hafre 9—40 AH pr d:o. Ärter 17—48 AH pr d:o. Potates 5 He. pr d:o. Hvetemjöl 2: 75—3 Hg Rågmjöl 4: 30 Ärtmjöl 4: 60 Potatesmjöl 3—4 Hg Korngryn 2 He Krossgryn 2: 75 Helgryn 2—2: 50 Hafregryn 2: 50—9: 785 Knäckebröd 3 Ag. Spisbröd 2 Ag. Grädda 41: 25 Mölk: skummad 20 öre oskummad 33—37; Smör, färskt, 70—78 öre per skäip. pundjiens 08 1d Ne — id s ej v: riser i Stockholm Juli 1872. jMat-smör 12—43 2 pr 20 skålpund. Agg 90 öre å 1 HZ. pr tjog. Oxkött 37—40 öre pr skålpund. Kalfkött 7: 50—8 HZ pr 20 skålpund. Fårkött 7: 50 pr 20 skålpund. Fläsk 6—7 AZ pr 20 skålp. Renkött 40 öre pr 20 skålp. Strömming 50—735 öre valen Hö, Timotej 55—60 Hårdvalls 30 öre) äl Sidvalls 30 öre I Skålp. Ved, Björk 26—27 Ag famn. Barrved 15—46 AZ famnen. Kalk 12—13 AZ lästen. Tegel 35 AF tusendet.