Torgoch ha fycte 27—928 He. pr tunna. Råg 16 AH pr d:d. Korn 12—13 AA pr d:o. Hafre 9: 50 pr d:o. Ärter 17—48 He pr d:o. Potaes 4: 80—B HL pr d:0. Potates, ny, 4: 25 pr kanna. Hvetemjöl 8: 75—3 Hf. Vågmjöl 25 Ärtmjöl 1: 50 Patatesmjöl 3—4 HE. Korngryn 2 He. Krossgryn 2: 75 Helgryn 2—2: 50 Hafregryn 2: 50—2: 75 Znäckebröd 2: 50 Spisbröd 2 AH. Grädda A He Mölk: skummad 20 öre oskummad 29 öre j 5 sött pundjexs 08 ad Nad mnpriser i Stockholm en -A4 Juni 1872. Smör, färskt, 75 öre per skåll Pp Mat-smör 12 HZ pr 20 skålpund. igg 70—75 öre pr tjog. (Oxkött 28—33 öre pr skålpund. Kalfkött 6: 50—7 He pr 20 skålpund. Förkött 7 Ae pr 20 skål pund. Fläsk 6: 75 pr 20 skålp. Renkött 40 öre pr 20 skålp Strömming 25—40 öre valer Hö, Timotej 55 öre ! Hårdvalls 30 öre OR. Sidvalls 30 öre f EP: Ved, Björk 48 AZ. famn. Barrved 43—14 Ae. famnen kalk 19—13 HZ. lästen. Tegelö5 Ae tusendet.