Article Image
LIDKÖPING den 3 April. 25—17 rdr; korn 13: 50— tates 6: 50 pr tunna. Hvete 26—27 rdr; råg 46 14 rdr; kokärter 17 rdr; poriser i Stockholm Torgoch hamnp den 5 Aj Hvete 27—98 HZ. pr tunna. Råg 15—46 AZ pr d:o. Korn 12—43 He pr d:o. Hafre 10 4Z. pr d:o. Ärter 17—18 HZ. pr d:o. Potates 5: 75—6 AZ. pr d:o. Hyetemjöl 2: 75—3 He. Rågmjöl 4: 30 Ärtmjöl 4: 50 Potatesmjöl 3—4 Ag. Korngryn 2 He. Krossgryn 2: 75 Helgryn 2—2: 50 Hafregryn 2: 50—92: 75 Knäckebröd 3 AZ Spisbröd 2: 20 Grädda 1 Ag Mjölk: skummad 12—46 oskummad 29 öre 3 Smör, färskt, 75—80 öre per skålp. -pundjeys 08 ad ———— An — i ad pril 41872. Mat-smör 45 HZ pr 20 skålp. Ägg 1: 25 pr tjog. Oxkött 28—33 öre pr skål pund. ; Kalfkött 5: 75—6 Ae. pr 20 skålp. ;Fårkött 5—5: 75 pr20 skålpund. Fläsk 6—6:50 AZ. pr 20 skålp. Renkött 40 öre pr 20 skålp. Strömming 50—73 öre valen. Hö, Timotej 65 öre r Hårdvalls 37—40 sla Sidvalls 40 öre f SKålPVed, Björk 24—25 AZ famn. Barrved 48—49 AZ. famnen. Kalk 11—42 AZ. lästen. Tegel 35 AZ tusendet.

5 april 1872, sida 4

Thumbnail