Article Image
Torgoch hamnp den 9 M Hyete 27—928 AZ pr tunna. Råg 15 AL pr d:o. Korn 13—144 2 pr d:o. Hafre 9: 50 pr d:o. Ärter 17—48 HZ pr d:o. Potates 5: 73 pr d:o. Hvyctemjöl 2: 75—3 Hå. ) Rågmjöl 1: 40 i Ärtmjöl 1: 50 ia Potatesmjöl 3—4 AZ Korngryn 2 He Krossgryn 2: 75 Helgryn 2—29: Hafregryn 2: : Knäckebröd 3—3: 50 Spisbröd 2: 25 Grädda 4 Ae. s Mjölk: skummad 16—90 13 oskummad 29 öre f 5 Smör, färskt, 75—80 öre per skålp. — Pundjexs 05 d riser i Stockholm AH. pr 20 ars 1872. Mat-smör — skålp. Ägg 1: 25 pr tjog. Oxkött 28—33 öre pr skålpund. 15 Kalfkött 5: 75—6 AZ pr 20 skålp. Fårkött 5—3: 50 pr20 skålpund. Fläsk 5: 50—6 AA pr 20 skålp. Renkött 40 öre pr 20 skålp. Strömming 50—73 öre valen. Hö, Tirnotej 75—80 H r Hårdvalls 37—407 skål Sidvalls 40 öre Pp. Ved, Björk 24—925 4 famn. Barrved 48—19 Ag. famnen. Kalk 44—192 AZ. lästen. Tegel 35 HZ tusendet. oll Ersatt RA dps tl ät pinga nte AE ppt EN

9 mars 1872, sida 4

Thumbnail