Article Image
Torg och hamnp: riser i Stockholm den 29 Maj 1868. Hvete 28 å 34 Ke pr 63 kr. Råg 25 He pr d:o. Korn 20 20:67 pr d:o. Hafre 4: 25 pr 20 skip. Ärter 27:50 a 28 RH pr 63 kannor. Potates 8: 50 å 9 Ag. pr 86 k: Hvetemjöl 3: 50 Rågmjöl 4: 90 å 4: 95 j Ärtmjöl 2: 50 Potatesmjöl 5 Ae. 4 Korngryn 5 M Krossgryn 3: 50 5 Helgryn AZ. 3 Hafregryn 3: 50 å 8: 7851 z Knäckebröd 3: 46 Spisbröd 2: 90 Grädda 1 Hf. 3 Mjölk: skammad 21 å 25 — öre 5 oskummad 2913 öre Lå Smör, färskt, 67 öre pr skålp. Matsmör 11: 50 å 12 Ae. pr 20 skälp. Ägg 75 öre tjoget. Oxkött 25 å 33 öre pr skålp. .Kalfkö t 5 AZ å 5: 50 pr 20 skålp. Fårkött 4 AZ. pr 20 skålp. Fläsk 8: 50 pr 20 skålp. Renkött 33 öre pr skälp. Lax, rökt, 75 öre pr skålp. färsk 63 öre pr skälp. Strömming 33 öre hvalen. Hö: Timotej 40 öre Hårdvalls 30 örefPr 20 Sidvalls 28 öre SAP: Ved: Björk 46 å48 ÅF famnen. Ek 40 å 42 Fe famnen. Barrved 9 å 40 Ag. famnen Kalk 10 A. lästen. Tegel 28 a 30 Apr tusendet.

29 maj 1868, sida 4

Thumbnail