Torg och hamnpriser i Stockholm den 22 Maj 1868. Hvete 28 å 34 AZ. pr 63 k:r.Matsmör 11: ö0 å 12 Ag pr 20 Råg 23 Ae pr d:o. skälp. Korn 20 He. pr d:o. Ägg 75 öre tjoget. Hafre4: 2041: 25 pr 20 sklp.Oxkött 25 å 33 öre pr skålp. Ärter 20 Ag pr 65 kaonor. Kalfkött 3 He å 3: 50 pr 20 Potates 8: 50 å 9 He. pr 56 k:r. skålp. Hvetemjöl 3: 50 Fårkött A Ag. pr 20 skålp. Rågmjöl 2: 46 Fläsk. 8: 50 pr 20 skålp. Srumjöl 2: 50 iRenkött 33 öre pr skålp, otatesmjöl 5 Ag. IS Lax, rökt, 75 öro pr skålp. Korngryn 3 MM em I färsk 63 öre pr skålp. Krossgryn 3: 50 2 Strömming 23 a 33 öre hvalen. Helgryn He. 3 z Hö: Timotej 40 öre Hafregryn 5: 50 3 5: 754 2 Hårdvalls 50 öreflbaj Knäckebröd 3: 16 a, Sidvalls 28 öre I Skålp. Spisbröd 2: 99 Ved: Björk 46 å 48 AZ famGrädda 4 He. s nen. Mjölk: skammad 91 å 25 Ek 40 å 42 Ae famnen. öre 5 Barrved 9 å 40 Ag famnen b oskummad 2913 lKalk 10 AZ lästen. öre 2 TTegel 28 å 30 He pr tusendet. Smör, färskt, 67 öre pr skålp.