Article Image
Torg och Hamvpi den 20 April 1866. Erete YV IN å 4: 44 öre I Pig 2: 46 å 2: 85 pr kl. Korn 4: 83 3 2: 7 pr kl Hafre 80 å 85 or pr 20 sk Ärter 2: 54 å 5: 49 pr k.fot Potates 9 4 20 rdr pr 56 ki Hvyctinjöl 2: 75 å 3 rdr Rågmjul 4: 50 in Änumjöl 2 rör fa ) Potatesmjöl 3: 03 4rde 1 8 Korcgryv 2: 16 i Krossgryo 2 50 Helkryn 216 Hafregryn 3 rår Knäckebröd 3 rår Bpisbröd T 5) Gradaa i rår. jölk: skorarsad 213 25 oro orkummad 42 öra. HN I kannanr. . Strömming 75. 84 öre valer. ser I Stockholm Amör lärskt, 58 A 65 öre pr skålp. Mat mör 42 å 35 rdr pr 90 skälp. Ägg 92 öre tjoget Osköou 33 öre pr skålp. Kalfkölt 4 rår pr 208 pund. Fårkött 4 rår pr 20 skåla Fläsk 6 å 7 rdr pr 20 skåln Renkött 40 öre pr skålp Lär, rökt 75 öre pr stål pund. försk 90 öre å 4 rdr prak. kälpI I : i i Hö: Timotej 50 å 65 öre Hårdvails 25 öre H Sidvalls 90 öre Veu: Bjork 25 a 48 rdr faisnen sarrved 24 rdr famnen. nalk 492 rör lästen. pr 0 I MN skålgUDDEVALLA den 42 Jan. kon 149 rdr; hvita ärter 20 46 rår; potattes 6 å 7 rar elömjöl 2: ä 3 rdr pr 20 Texel 30 rdr pr tusendet. Hvete 27 rör; råg 46 rdr; å 92 rdr; bruna ärter 14 å pr tunna; bafre 75 å 60 öre skålpund.

20 april 1867, sida 4

Thumbnail