Torg. och Hamnpriser i Stockholm den 1 Jani 1866. Hvete 2: 70 å 5: 21 Råg 2: 44 å 2: 26 5 för kil. Korn 2 34 å 9: Hafre 4:5 44: 6 20 skip Ärter 2: 38 å 3: 2 pr ki.fot Potates å 5 rdr pr 56 kannor. Hvyetwjöl 2: 253 2: 50 Rågmjöl 1:50 Ärtmjöl 4: 50 Potatesmjöl 4 rdr Kornaryn 1: 84 rossgryn 2 rdr Helgryn 2: 25 Hafregryn 2: 50 Knäckebröd 2: 75 Spisbröd 2: 25 Smöra färskt, 75 öre pri Mat. mör 42 rår pr S0skålp Grädda rdr 4: 25 Mjölk: skummad 25å 29 öre) kannan. oskummad ä2öre —Ä pandigae 08 ad Ägg 75 öre tjoget. Oskött 40 öre pr skålp, Kalfkött 8: 50 å 9 rdr pr 20 skålp. Fårkött 7 å 40 rår pr 20 skålp. Fläsk 8 å 9 rdr pr 20 skålp. Renkött 50 öre pr skålp. ITjäder 6 rdr paret. Orre 3 rdrå 3: 59 paret. Hjerpe 75 öre å 4 rår st. Snöripa 50 å 60 öre st. Lax, rökt å 4: 95 pr sk. . färsk 75 öre pr skålp. Hummer 40 å 42 rdr tjoget Strömming 33 å 50 öre hvalen. Hö: Timotei 85. 90 ö r 20 Hårdvalls50öre bra Sidvalls 88 öre P Ved: Björk 46 å 48 rdr famnen. Barrved 40 å 41 rår famnen Kalk 42 rdr lästen. Tegel 30 rdr pr tusendet.