Article Image
HANDELS UNDERRÄTTELSER. TORGUCH HAMNAborre 21 öre skålp. Ankor 9: 50 stycket Barrved 43 å 44 rdr famnen Bergslagskorf 4: 50 per 20 skålpond Björkved 2353 27 rdr famnen Bra en 33 a 37 öre skalp. Brannokol 50 ore säcken — Bönor, bruna 3: 50 per skälpond Flärk ö 80 per 20 skalp salt 6: 50 pr 20 skålp Fårkött, färskt ö rdr pr 20 skålpund — saltadt 4: 50 pr 20; skalpund! Grisar, små 5 a 4 rdr stycke Grädda 4 rdr kannan Gräslök 2 öre knippan Gurkor, salta, 46 a 25 öre stycket Gåsbröst, rökta 4: 50 a 2 rdr) stycket! Gädda 55 öre skålp. Gäss 5 å I rdr stycket Gös 33 öre skålpundet I Hafregryn 8 rdr pr 20 skålp Hatrebalm 95 öre per 20 skalpund Hare 9: å 2: 50 stycket Belgryn 2 rdr per 80 skålp Hjerpe 1 å 1: 50 stycket Hunmer 42 å 45 rdr tjoget vetemjöl 2 rdr pr 20 sköl ponc HMvitkd) 25333 öre hufvudet, Hårdvallshö 53 öre per 20 skålpund Höns 1: 50 stycket Id 4 öe skälpundet Kallköv 3: 50 å 5 rdr per MW skålpund Kalkon 75 öre skålpundet Ka!k 46 a 48 rdr sste . Kneokebröd 2. 30 pr 20 skålpun Korogryn 4: 75 pr 20 pund Kramsfogel 6 öre stycke. Krossyryu 4: 7ö a 2 rdr. pe 20 skalpunu Kränhor 46 öre tjoset Kålrötter 7 rdr pr 56 kannor Lake 85 ore skalpundet Lar, salt 50 öre skalpundet rökt 1: 25 4 rdr skålp PRISER d. 13 April. Mesost 30 öre skålpundet Nejonögon 67 öre basten Mejram 2 öre knippan Mjölk, skummad 46 å 21 öre kannan oskummad 33 öre kann Morötter 2: 50 pr 14 kannor Njupon 63 öre kannan N rs 8 öre skålpundet Orre 4: å 4: 50 rdr paret. Ost 25 å 50 öre skälpundet Ostron 25 rår trädet Oxkött 25 33 öre skålpund Persilja öre knippan Potates 6: 50 å 7 rdr pr 56 kannor Potatismjöl 4: 50 pr 20 skalpund Purjolök 4 öre stycket. Renkött 37 öre skalp Reniungor 4 rdr 63 öre st. Ragmjöl 4: 42 pr 20 skålpund Raghalm 214 öre pr 20 skalp Rädisor 25 äre knippan Rödbetor 10 rår pr 56 kannor Rödlök 50 öre skalp. färsk 95 öre knippan Sallad 42 öre bufvudet sidvallshö 29 öre pr 20 skålpone 21 å 25 öre skålpundet sileri 8 öre stycket simpor 94 öre tjoget smör, färskt 63 öre skålp. mat, 43 48 rår pr 20 skålpd Snöripa 75 öre å 4 rdr st cket Spansk lök 57 öv skålpundet Sparris Bö, 40, 45 å 20 rdr bundradet Spisbröd 4: 80 å 4: 90 pr 20 skålnun dr 50 öre valen salt 4 rdr per 14 kannor egel 5 å ä0 rdr pr tusendet imotejbö 48 öre per 20 skälpund strömming, färsk, 4 r tjäder 8 rdr paret Torsk 21 öre skålpundet Ål 75 öre skålpundet Ägg BE 92 öre tjoget. Äpplen 49 rår pr 56 kannor Ärter 1: 90 a 8 öl kubtot färsk 4 rdr skalp Årtmjöl 4: 50 pr 30 ekalpuna IPepparrot 7 rår pr 20 skålpd

13 april 1865, sida 4

Thumbnail