AFGÅNGNE VAROR. Okt. 19: 11,539 skip. kaffe, 15,691 skip. vin, 4373 skip arrak, 2308 skip. konjak, 9864 k:r bränvin, 1039 kub.fo råg, 943 Kub.fot korn, 60 ctr hvetemjöl, 298 ctr rågmjöl 420 ctr kornmjöl, 81 ctr fläsk, 4005 skip. tobak, 586 ct tackjern. — 20: 45,456 skip. kaffe, 9140 skip. toppsocker, 1472 sklp. sirup, 20,441 skip. vin, 13,227 skip. arrak, 6646 skip konjak, 640 skip. romm, 13,285 k:r bränvin, 938 kub.fo råg, 2768 kub.fot korn, 4104 kub.fot ärter, 1422 kub.fo hafre, 272 etr hvetemjöl, 745 ctr rågmjöl, 96 ctr korn mjöl, 4435 skip. tobak, 5240 skip. snus. TORGOCH HAMN-PRISER d. 21 Okt. Aborre 25 å 33 öre skålp. Alved 42 rdr famnen Ankor 2: 50 stycket Aspved 8 å 9 rdr famnen Barrved 10 famnen Bergslagskorf 4: 50 per 20 skålpund Björkved 46 å 20 rdr famnen Blomkål 84492 öre hufvudet Braxen 33 öre skålp. Brisselkål 50 öre kannan Brännkol 50 öre säcken Bönor, bruna 3: 50 per 20 skålpund Dill 42 å 46 öre skålpundet Ekved 140 å 42 rdr famneni Flundra 4 rdr knippan Fläsk 6 rdr per 20 skålpund salt: 7 50 pr 20 skålp Fårkött, färskt 4: 50 pr 20 skålpund saltadt 2 å 3: 50 pr 20 skålpund Grisar, små 3å 4 rdr stycket Grädda 4 rdr kannan Gräslök 2 öre knippan Gurkor, färska 42 å 45 rdr pr 400 stycken salta, 2: 75 kannan Gåsbröst, rökta 1: 5042 rdr stycket Gädda 33 öre skålpundet Gäss 3 å 4 rdr stycket Gös 33 öre skålpundet Hafregryn 2: 75 pr 20 skålp. Hafrehalm 25 öre per 20 skålpund Hallon 4: 50 kannan Helgryn 2: 50 per 20 skålp Hjerpe 75 öre å 4 rdr stycket Hammer 6 å 40 rdr tjoget Hvetemjöl 4: 70 å 4: 80 pri 20 skålpund Hvitkål 6 rdr skocken Hårdvallshö 30 öre per 20j skålpund Höns 1: 50 stycket Id 21 å 25 öre skålpundet Jordärtsskockor, färska 25 öre kannan! Kalfkött 4 rdr per 20 skålpund Kalkon 75 öre 44 rdr skålp Kalk 42 rdr lästen Knäckebröd 2: 50 pr 20 skålpund Korngryn 2: 25 pr 20 skålpund: Krossgryn 2: 80 pr 20 skålp. Kräftor 12 öre tjoget Lax, salt 50 öre skålpundet rökt 75 öre skålpundet Lax, färsk 50 å 60 öre skålp. Lingon 42 öre kannan Mesost 23 öre skålpundet Nejonögon 67 öre basten Mejram 21 öre skålpundet Mjölk, skummad 24 å 25 öre kannan oskammad 533 öre kann. Morötter 4: 75 pr 44 kannor Njupon 92 öre kannan Nors 6 öre skålpundet Orre 3 å 4 rdr paret Ost 25 å 50 öre skålpundet Ostron 42 rdr trädet Oxkött 25 å 33 öre skålpund. Palsternackor 2 rde pr 44 k:r Pepparrot 3: 50 pr 20 skålpd Persilja 8 öre skålpundet Potates 3 rdr per 56 kannor Potatismjöl 3: 25 å 3: 50 pr 20 skålpund Plommon 23 öre kannan Purjolök 25 å 50 öre knippan Päron 2: 50 pr 44 kannor Renkött 6: 50 pr 20 skålp. Rentungor 4 rdr 63 öre st. Rågmjöl 4 rdr pr 20 skålpund Råghalm 24 öre pr 20 skålp. Rädisor 4 öre knippan Rättikor 8 öre stycket Rödbetor 6 å 8 öre stycket Rödlök 2: ö0 pr 20 skålpund färsk 25 öre knippan Sallat 2 å 8 öre hufvudet Sidvallshö 25 å 28 öre pr 20 skålpund Silleri 2 öre stycket Simpor 25 öre tjoget Smör, färskt 73 öre skålp. mat-, 42 å 43 rdr pr 20 skålpd Snöripa 58 öre stycket Spansk lök 37 öre skålpundet Sparris 25 öre knippan Spritärter 4 rdr pr 20 skålpd Spisbröd 4: 80 å 4: 90 pr 20 skålpund Strömming, färsk 75 öre valen 2 salt 4å4: 50 per 44 kannor Tegel 25 å 28 rår pr tusendet Timotejhö 40 öre per 20 skålpund Tjäder 5 å 5: 50 paret Torsk 42 öre skålpundet Ål 80 öre skålpundet Ägg 1 rdr tjoget Äpplen 8 rår pr 56 kannor Ärter 2: ö4 å 2: 70 kub.fot Ärtmjöl 4: 25 å 4: 50 pr 20 skålpund ÖREBRO den 15 Okt. Hvete 2: 62 å 2: 70 per kubikfot, råg 4: 59 å 1: 67, ärter 2: 62 å 2: 70, korn 4: 55 å 1: 63, hafre 80 å 88 per kubikfot, 50 å 55 öre pr 20 skålp. JÖNKÖPING den 135 Okt. Hvete 14 å 15 rdr, råg 12 rår, korn 40 rår, ärter 15 rdr, hafre 6 rdr, potates 3 rdr tonnan.