Aborre 16 öre skålp. Alved 42 rdr famnen Ankor 2: 50 stycket Aspved 9 rdr famnen Bergslagskorf 4: 50 per 20; skålpund Bigaråer 2 rdr kannan Bjorkved 16 ; 19 rdr famnen Blomkal 42 öre hufvudet Blabör 25 öre kannan Bra-en 214 öre skälp. Br :sselkal 50 öre kannan Brännkol 50 öre säcken — turska, farska 37 öre kannan Dill 42 å 46 öre skålpundet Ekved 40 10: 50 famnen Filbylta 21 3 23 öre st. Flondra 3 öre knippan Fläsk 8 50 per 20 skalp. salt 7 rår pr skålp. Farkött, färskt 6 7 rdr pr skålpund saltadi 4: 50 pr 20: skalpund Granved 7, 8 å 9 rdriamnen Grisar, små 2: 50 stycket Grädda 4 rdr kannan Gräslök 2 öre knippan Gurkor, färska, 12, 46 å 25 öre stycket Gäsbröst, rökta 4: 50:22 rdr stycket Gädda 16 44 öre skaip:det Gäss 5 a 4 rår stycket Gös 16 öre skålpundet Bafregryn 2: 33 pr 20 skålp. Hatfehalm 34 öre per 20 skalpund Hallon 4 rdr kannan Helgryn 2: 50 pr 20 skålpd Hiortron 50 öre kannan Hummer, lefvande 42 rdr! tjoget Hvetemjöl 2 rdr pr 20 skålp Hårdvallshö 37 öre per 20 skålpund Höns 1:.50 stycket Id 492 öre skalpundet jordgubbar 1: 501 8 rdr kann. Jordartsskockor, öre kannan Kalfkött ö rdr per 90 skalpund Kalkon 4 rdr skålpundet Kalk 49 å 43 rdr lästen Knäckebröd 2: 50 pr 20 skål. pund Korngryn 2: ö0 pr 20 sköl-. pund; Krossgryn 2: 3 pr 20 skalp Krusbär 46 25 kannan Krältor 46 å 25 öre tioset Körsbär 5 å 8:50 pr 20 skålpundi Bönor, bruna 44 öre skålp:t! färska 25; one s 37 öre per 20 skålTORGOCH HAMN-PRISER d. 5 Aug Lar, salt 50 öre skålpundet rökt 75 skålpundet v färsk 50 a 67 öre skålp. Mesost 25 öre skalpundet Mejram 2 öre knippan Melon 4, 2 a 3 rdr stycket Mjölk, skummad 23 öre kannan oskummad33 öre kann Morötter 12 öre knippan Murklor, torra 5 a 6 rd skålpundet Njupon 92 öre kannan Nors 6 öre skålpundet Nässelkal 25 öre sallet lOdon 50 öre kannan Ost 235 a 50 öre skalpundet Oxkött 25 : 33 öre skalpund Palsternackor 42 öre knippan iP rrot 4 rdr pr 20 skålpo IPersilja 42 öre skålpundet IPatates 6 rdr per ä6 kannor Potatismjöl 4: 50 pr 20 skalpunö IPurjolök 23 å 50 öre knippan Renkött 50 å 75 öre skalp. Rentun or 4 rdr 63 öre st. IRagmjöl 4: 42 pr 20 skalpund IRaghalm 25 öre pr 20 skalp Fädisor 4 öre knippan Rättikor 8 öre stycket Rodbetor 6 a 8 öre stycket Rodlök 492 3 46 öre knippan v färsk 25 öre knippan Sallat 2 8 öre hufvudet Sidvallshö 38 öre pr 20 skålpund i iSilleri 6 öre stycket Simpor 46 öre tioset Sjöfo el 4 — 4: 50 paret Smultron 4: 25 kannan Smör, förskt 67 öre skålp. mat-, 9, 40 å 44 rdr 20 skalpnnd Sockerärter 235 öre kannan Spansk lök 25 öre knippan Sparris 3 å 4 rår I00:det Spenat 37 öre pr 20 skalp Spritärter kd 50 pr 20 skålpdt iSpisbröd 2: 46 å 2: 25 pr 20 skålpund Strömming, färsk 50 öre valen . salt 5 rdr per 14 kannor Tallved 7, 8 å 9 rdr famnen Tegel 40 å 45 rdr pr tusendet Torsk 42 öre skelpundet q pund Vinbär 33 öre kannan Al IM öre skålpundet ÄgR 79 öre tjöget Äpplen 4: 50 kannan Ärter 2: B1 a 2: 68 kub.fot Ärtmjö) 4: 25 å 4: 50 pr 20. skålpund ra AA RA