romm, 1328 k:r bränvin, 1890 kub.fot råg, korn, 1425 kub.fot salt, 1678 skip. tobak, 4420 skip TORGOCH HAMN-PRISER d. 17 Juni. Ar orre 16 öre skålp. Aj ved 14 rdr famnen A nkor 2: 50 stycket Aspved 9 rdr famnen Bergslagskorf 4: 50 per 20 skålpund: Björkved 435 å47 rdr famnen Blomkål 42 öre hufvudet Braxen 21 öre skålp. Brisselkål 50 tre: kannan Brännkol 50 öre säcken Bönor, bruna 44 öre skålp:t Dill 4 öre knippan Ekved 9: 50 famnen Filbyttor 33 å 37 öre st. Flösk ö ö0 per 20 skålp. salt 7 rdr pr skålp. Fårkött, färskt 3 rdr per 20 skålpund saltadt 4: 50 pr 20 skålpund Eranved 8 rdr famnen Grisar; små 2: 50 stycket Grädda 14 rdr kannan Gräslök 2 öre knippan Gurkor, färska, 42, 46 å 25 öre stycket Gåsbröst, rökta 4: 50 å2 rdr stycket Gädda 16 öre skålp:det Gäss 3 å 4 rdr stycket Gös 44 å 46 öre skålpundet Hafregryn 2: 33 pr 20 skålp. Hafrebalm 34 öre per 20j skålpund Hare 4: 50 stycket Helgryn 2: 50 pr 20 skålpd Hjerpe 78 öre, 4 å 1: 50 st. Hummer 10 å 435 rdr tjoget Hyetemjöl 1: 50 pr 20 skålp. Hårdvallshö 60 öre per 20 skålpund Höns 4: 50 stycket Id 19 öre skålpundet Jordärtsskockor, färska 25 öre kannan Kalfkött 4 å 4: 50 pr 20 skål-l pund Kalkon M öre skålpundet Kalk 42 rår lästen Knäckebröd 2: 50 pr 20 skålpund I Korngryn 1: 8 pr 20 skål pund Krossgryn 2: 25 pr 20 skålp Krusbär 4 rdr kannan Kräftor 6 öre tjoget Lax, salt 50 öre skålpundet rökt 4: 25 skålpundet försk 50 öre skålpundet WESTERÅS den 44 Jun kub.fot, råg 2: 22, ärter 2: 65 å 70 öre pr lisp. Kålrötter 4 rdr pr 56 kannor Mesost 25 öre skålpundet Mejram 25 öre skålpundet Mjölk, skuammad 16 öre kann. oskummad33 öre kann. Morötter 42 öre knippan Mört 8 öre skålpundet Njupon 84 öre kannan Nors 6 öre skålpundet Nässelkål 25 öre sållet Orre ö å 6 rdr paret Ostron 45, 47 å 49 rdr trädet Ost 25 å 30 öre skålpundet Oxkött 21 å 25 öre skålpund. Palsternackor 4: 25 per Ul kannor Pepparrot 5 rdr pr 20 skålpd Persilja 2 öre knippan Potates 9 rdr pr 56 kannor Potatismjöl 4: 50 pr 20 skål pund Purjolök 25 å 50 öre knippan Renkött 57 öre skålpundet Rågmjöl 4: 42 pr 20 skålpund Råghalm 25 öre pr 20 skälp. Rädisor 6 öre knippan Rättikor 12 öre stycket Rödbetor 6 å 8 öre stycket Rödlök 4 rdr skålpundet Sallat 4 öre hufvudet Sidvallshö 38 öre pr 20 skålpund Silleri 6 öre stycket Simpor 46 öre tjozet Sjöfogel 4 å 4: 50 paret Smör, färskt 63 öre skålp. mat, 9, 40 å 41 rdr 20 skålpund Spansk lök 4: 50 skålpundet Sparris 3 å B rdr 400:det Spenat 492 öre sållet Spisbröd 2: 16 å 2: 25 pr 20 skålpund Strömming, färsk 25 å 37 öre valen salt 5 rdr per 44 kannor Tallved 8 rdr famnen Tegel 45 rdr pr tusendet Torsk 42 öre skålpundet Timotejhö 84 öre per 20 skår pun Tjäder 8 å 9 rdr paret Ål 37 öre skålpundet Ägg 73 öre tjoget Äpplen 4: 50 kannan Ärter 2: 46 å 2: 54 kub.fot Ärtmjöl 4: 25 å 4: 50 pr 20 skålpond i. Hvete 70 å 3 rår per SA å 2: 86, korn 4: 30, hafre