TORGOCH HAMN-PRISER d. 13 Maj. Aborre 12 öre skålp. Alved 46 å 48 rdr famnen Ankor 2: 50 stycket Aspyed 40 rdr famnen Bergslagskorf 4: 50 per 201 skålpund Björkved 46 rår famnen Braxen 21 öre skålp. Briässelkäl 50 öre kannan Brännkol 50 öre säcken Bönor, bruna 18 öre skålp:t Ekved 40 rdr famnen Flundra 75 öre knippan Fläsk 4: 50 å 5 rdr per 201 Mesost 25 öre skålpundet Mejram 23 öre skålpundet Mjölk, skummad 21 öre kann. oskummad37 öre kann. Morötter 12 öre knippan Mört 8 å 42 öre skålpundet Njupon 84 öre kannan Nors 6 öre skålpundet Nässelkal 25 öre sållet Orre 5 å 6 rdr paret Ostron 15, 17 å 19 rår trädet Ost 25 ä 50 öre skålpundet Oxkött 235 4 29 öre skålpund. Palsternackor 4: 25 per 14 skålpund! kannor Fårkött, färskt 3 rår per 20Pepparrot 8 rår pr 20 skålpd skålpund Persilja 6 öre knippan saltadt 4: 50 pr 20Potates 6 rdr pr 56 kannor skålpund Granved 9 å 40 rdr fämnen; Grisar, små 2: 50 stycket Grädda 1 rdr kannan Gräslök 2 öre knippan Gåsbröst, rökta 4: 50.å 2 rdr stycketi Gädda 25 öre skålp:det Gäss 3 å 4 rdr stycket Gös 21 å 25 öre skålpundet! Hafregryn 2: 75 pr 20 skålp.; Hafrehalm 314 öre per 20 skålpund Hare 4: 50 stycket Helgryn 2: 50 pr 20 skälpd Hjerpe 75 öre, 4 å 4: 50 st. Hummer 40 å 45 rår tjoget fvetemjöl 4: 75 å 2 rår pri 20 skålpund; Hårdrvallshö 60 öre per 20, skålpund Höns 4: 50 stycket Id 8 å 42 öre skålpundet Jordärtsskockor, färska pund Kalkon 4: 25 skålpundet Kalk 46 å 48 rår lästen Knäckebröd 2: 50 pr 20 skål-; pundj skål pund Krossgryn 2: 25 pr 20 skålp! Korngryn 8 rår pr 20 Kräftor 42 å 46 öre tjoget stora 4 rdr tjoget :0, Kålrötter 4 rdr pr 36 kannor Lake 25 öre skålpundet Lax, salt 50 öre skålpundet rökt 4 rdr skälpundet LU öre tjozet! Kalfkövt 4 å 4: 50 pr 20 skålPotatismjöl 4: 50 pr 20 skålpund Purjolök 25 å 50 öre knippan Renkött 37 öre skålpundet Rågmjöl 4: 46 pr 20 skålpund Råghalm 25 öre pr 20 skålp. Rädisor 6 öre knippan iRödbetor 6 å 8 öre stycket IRödlök 75 öre skålpundet Sallat 6 å 8 öre hufvudet gidvallshö 38 öre pr 20 skålpund Silleri 6 öre stycket Simpor 33 öre tjoget Sjöfogel 1: 50 paret Smör, färskt 63 öre å 4 rdr skålpundet mat-, 19 å 44 rdr pr 20 skålpund Snöripa 75 öre stycket Spansk lök 4: 23 skålpundet Sparris 8 rdr 100:det ISpenat 50 öre sållet Spisbröd 9: 46 å 2: 23 pr 20 skålpund Strömming, färsk 50 öre valen salt ö rdr per 44 kannor Tallved 9 å 40 rdr famnen Tegel 45 rdr pr tusendet Timotejbö 84 öre per 20 skålpund . Tjäder 9 å 40 rdr paret Torsk 4 öre skålpundet Ål 58 å 63 bre skålpundet Ägg 75 öre tjoget Äpplen 84 öre kannan Arter 4. 46 å 2: 54 kub.fot Ärtmjöl 4: 2 å 4: 50 pr 20 skålpund I I färsk 80 öre skålpundet)