.CARL J. GRAFSTROM, Malmtorgsgatan N:o 8 och Nedra Fredsgatan. Checolat de la cempagnie coloniale å Paris. Cachou de Boulogne arematique: förbättrar elak andedrägt; befordrar matsmältningen; borttager smak och lukt i mun efter cigarr-rökning, till 36 8 å 4 Rdr asken. Eau de fleurs doranger triple. Ant Chiris å Grasse. Pictacher, vackra, af sista skörd. Gelatin, fransysk, klar, till 3, 4 å 5 Rdr per G. Beignets dabricots de Paris. Påte de guimauve, Påte de jujube, Magpastiller, Hjorthornsgelee, Ananassylt, Ananassirup, Bäårsirup, Gummipastiller, Pariserkarameller och Neapolitanska, karameiler i paketer, Bouillon de Peche, Maskaryn, Cubeber, Pemeransessence, Sockerkulör, Mandelmassa, Stött Vanilj, Röd Carmin i flaskor till köksbehof, Cacaopulver, Cacaeskal (Chocoladthe) samt Cafe royal ; kanistrar