Ffa YFFELL ena NATURELLE 3 sorter, Tryffel : Oija, Psrmasan-, Rocheforts-, Eng. dubbel Glouster-, Holl. Eidamer-, Holl, Stofzerost; Fercerade och ord. Oiiver, Capris 3 sorter, finarte sort vanille; För ska Muskatrussin i hel-, hulfoch qvartlådor samt i lager; fin raspad Krskmandel; valda Franska Renetter; nya, valde Cathrioplomrmon i half. och qvartlådor; Franska Champignoner i smör, ättika och lake; Marseille och Gefle Anjovis på glas; utsökt god Holl. Sill 2 f:sta fångsten; delikata. Renetekar och Rentangor; Periser Bordsättika, Fr. Dragonättiks och ord. Pr. Vinättiks; Ostindisk insyltad Ingefira; Eng. Curri Powder; Cayenneoch Hvitpepper; Japansk., Ostindiskoch Fransk Chempignons-8oja? stora Carolina Risgryn; finssto Kaxel; finaste sort Ryska Arter; Spanska Nätter; fin Astrokansk Husbloss i blad; WVenille Chocolsde; bred Sötmasdel. Itealienzka PipMacearoni och Vermicelli; veritabeltiMakae och fint Eng, Kafte; zuperfin GAix Mzitolja på plas; Smyrsa Konfektfikon; friske Theer; MertiniqueLiquer: Maraschin de Zaera; Hol. dubbel Cursca2o och Anisatte på krus: Riga Kvmmelliquenr;; gammal Fr. Kognak; fia Batavia Arsek; Fransk preparerad och fin Eng. Senap; Holl. Ensgster Tebak; Mannagryn; Londens Brawn Stout Portar på hel. och halfbuteljer 4830; Zeltzervstten på heloch halfkrus; Tsepioccogryn; Hvita och bruna merlsago; Pomeramnsoch Kazelkropp: fineste raffcerad Lampolja att bränaa i rum, å 2 Rdr 40 sk; Hvita Vexljus af bästa fabrikstillverkningec, å 1 Rdr 44 sk. skålp; Klara Amerikancka Spermacstiljus; oprossad Cavisr; Fr. Kastanie; syltade Akerbär; Eng. Fiskoch Steksåser; Franska Pasteyer med Tryffell; Solagda Fr. Bönor; utmärkt god Bouillion de Poche i burkar: fin Honing, Holl. Linren: Fr. hvita Bönor, m,. m. till facilasto priser, i J. G. Sjöberas Specerihengel vid Gustaf Adolfs torg midt emot Operan. Fans! till fabriksvris, i Strompmagasinet vid Skeppsbron, huset Nr 14