Af t-ycket har nyligen utksemmit och säljes hos W. Lunde qvist Komp. vid Myatgstin samt hes do flesta Borhandlare i riket: Den Svenske Rocken, eller Handbok i den i Svergoe nu brukliga, a å väl tarfliga, som isynnerhet finare matlagningen; jemte utiörliga föreskrifter för tillredniog af Bskverk, Sylter, Glicer, Bärv ner och Satter, finare varme ech kalla Drycker, äfvensom Ö!, Mjöd och venliga drickossorter; åtskilliga Förvaringar genom Inläggning, Insaltoing, Torkning m. mm. (Kost. bh. 1 Räår 16 sk. bko) Deavua Kekbok innehåller ett urval af dot bästa och smakligaste i vår nu brukliga finare matlagning, hvarjämte eck åtskilliga mera tirfliga, men likväl smekliga rätter baskrifraa, — Den söker meddela de tjerligaste fillredningssätten härför å tydligt, att de utan svårighet kunna eftergöras. Den innehåller flere (imlles öfver 850) snrättningar än nåzon af våra förra Kokböcker, hvarigenom gifvas tillfälle att lättare välja hvad som under serskilta omständigheter bör begegnss. — Öfriga ämnen, som mad matredzingen ägs närmarte sammanhang, såsom Brödbakning, Bryad, Ättiksberedning, äfvsnsom de särskilta Förvaringssätten, m. m. behandlas här rasera utförligt, neggreant, och i stöd af säkrere grunder, än i någon annan för oss bekamt kokbok.