XV. Fö. vearlogssätt a) inliggning i syror, b) irsaltning eV torkning, d) röksdieg af kött och fekrätter samt arönssker, till ett antal af 40, XVI Brödbakoisg. Allmänna reclor derför. Serskilt brödsorter: limpor, finare knäckebröd, mardelbröd, fetväsgsimlor, finara tebröd, kringlor, skoror, rån och pepparkakor, m. m. ; XVII Prygd. Allmänna föreskrifter, samt flore serstilåtr ÖN och Drickstorter. XVIIL Attikberedsing. Allmänna resior. Vin-, bränvins-, äl-och kryddättikor. Attika af aff.llen frukt. Mm. mm: Ä NIX Biheng. Flere sorters korf, pelt, lutning ef fuk, ostbered ing, sirspar. senap wm. m. XX. Matsodlsr, till etor, mindre och hvirdagsfrukost, middag och a ton.