TAR bol
KAFFE,
extra fint Eng., å 28 sk. 8, hårdt och hvitt Topp-
socker af Stockholms tillverkning, å 24 sk. , sto-
ra rensade Smyrna Mallaga-Russin, å 18 sk. ,
utmärkt vackra Carolina Risgryn, å 14 sk. B, fin
Östindisk Kanely ä I Rdr 12 sk. T, fin Lucca ol-
ja, å 5 Rdr 24 sk. kanvran, finaste Batavia Arack,
å 4 Rdr kannan, Skänsk Honing, å 12 sk. , god
Aujovis, å 24 sk. kaggen, färska Konfektfikon, Mus-
catell-Russin i 1f4-lädor, fir krasspad Krakmandel,
utsökt vackra Tappiocco-, finare och gröfre Perlsa-
go, kvita, samt finare och gröfre?bruna Sago-gryn,
vackra Perlgryn, Pip-Maccaroni- Mackron- gryn,
bruna hvita Styfbönor, vackert Potatismjöl, fi-
nare och gröfre Stoppbomull, Istands och Spansk
Vil, tjock Limm, tunn Limm, Krmrök i större och
mindre bössor, fin Buteljkork, etc., till de mest fa-
cila priser uti C. G. Bahms kryddbad, hörnet af
St. Pauls- och Bepslagargatorne,
fan